Schakel een SEO specialist in als uw website verhuist

by admin .

Het kan voorkomen dat uw website een verhuizing nodig heeft. Wellicht krijgt u een andere bedrijfsnaam, en wilt de website verhuizen, of misschien veranderd de structuur van uw website (bijvoorbeeld als u een nieuwe heeft laten ontwikkelen).

De beste manier om hier mee om te gaan, is het inschakelen van een SEO expert Rotterdam of omstreken. Waarom vraagt u uzelf af? Een nieuwe website heeft vaak een andere structuur dan de oude website had, dit kan ervoor zorgen dat bepaalde zaken minder goed werken.

Google en andere zoekmachines kunnen hierdoor in de war raken, en dit kan posities kosten voor uw website. En de posities kunnen veel geld waard zijn. Laat dus altijd iemand met verstand van zaken naar uw website kijken, om te zorgen dat alles in orde is.

WordPress veel gekozen

Het platform WordPress is de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. Het open-source platform is beschikbaar voor iedereen, zonder er kosten voor te rekenen. Het is dus gewoon gratis. Daarnaast is het heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zodat het erg populair is bij webdesigners. Als u een nieuwe website heeft laten maken is het dan ook goed mogelijk dat dit op het WordPress platform gebouwd is.

Als uw oude website eerst op een ander CMS systeem gebouwd is, of het was een “normale” HTML site, dan is het belangrijk om aandacht te geven aan de SEO. Sommige webdesigners hebben deze kennis in huis, maar vaak is dit toch niet het geval. Een seo consultant of specialist kan er beter naar kijken aangezien dit het vakgebied van deze persoon is.

Scoren in zoekmachines

Als u in contact gekomen bent met iemand die zich specialiseert in SEO, dan is het belangrijk om direct aandacht aan uw vindbaarheid te geven. Maar ook is webdesign niet onbelangrijk. Er zijn diverse bedrijven die u hierbij kunnen helpen. Een belangrijk onderdeel daarvan is linkbuilding. Het populairder maken van uw website door de inzet van externe signalen. U kunt daarbij denken aan links, maar ook aan signalen vanaf social media zoals Twitter, Youtube & Facebook. Allemaal zaken die Google meenemen in het bepalen van uw autoriteit, en u basis daarvan posities in Google geeft.